Nyheder

I 2018 så et nyt kosttilskud dagens lys i Danmark.

Det hedder "Bone Complex" og er fra firmaet Wild Nutrition.

Jeg opfatter det ikke som et kalktilskud, men som et knogletilskud, da det indeholder 16 forskellige vitaminer og mineraler, som knoglerne har brug for.

Kapslerne består af bla. calcium, magnesium, bor, silica, D-vitamin, C-vitamin, zink, K-vitamin, etc. 

Og så er det food-grown, dvs. at det er at vokset i mad. Vores krop opfatter det derfor som mad - og næringsstofferne bliver nemmere optagelige. 

Derfor behøver de heller ikke at indeholde så store mængder.

Efterhånden kan man købe dem i de fleste netbutikker, men det billigste er hos firmaet, der importerer det: https://natureteam.dk/produkt/food-grown-bone-complex/ Når man skal betale, så skriv: nutrition, så får man 20% rabat. Køber man 2 stk., så er fragten gratis.

 

Ligeledes er der kommet flydende silicium på markedet, som jeg anser for at være et fantastisk produkt til knogleopbygning.

Det kan kun købes her: https://morethanhealth.dk/products/silica?_pos=1&_sid=90aeffd98&_ss=r

Også her er fragten gratis, hvis man bestiller 2 stk.

 

Vi behøver også andre tilskud for at gøre knoglerne stærke igen, men det vil være individuelt, da der er forskellige årsager til, at vi udvikler knogleskørhed.

 

For en god ordens skyld vil jeg lige pointere, at jeg ikke har aktier i disse firmaer, og at jeg får ikke får procenter af salget. Jeg anbefaler dem kun, fordi jeg synes, at de er gode tilskud.