2 kirsten

Hvem er jeg ?

Jeg hedder Kirsten Magdavius, f. 1952, er uddannet lærer, exam. FDZ-zoneterapeut og healer.

Efter 2 sammenfald i ryggen fik jeg i 2008 konstateret svær osteoporose.
Jeg fravalgte kemisk medicin, og har siden kunnet forøge min knoglemasse udelukkende vha. kost, kosttilskud, motion og forskellige naturlige behandlingsformer.
Og jeg har ikke haft sammenfald siden.

Jeg opfatter knogleskørhed som en livsstilssygdom (med enkelte undtagelser), som vi selv kan gøre noget ved uden at behøve at indtage kemisk medicin.
Jeg tror på, at vi har en intelligent krop, der langt hen ad vejen kan genopbygge sig selv, blot vi giver den de rigtige byggesten.

Hvis knoglerne er blevet porøse, så er det tegn på, at de ikke har haft de rigtige vækstbetingelser, og at de ikke har fået de næringsstoffer, som de havde brug for. Det kan vi nu give dem, så de igen kan blive stærke og sunde.

Hvilke kosttilskud der er gode kan være noget af en jungle at finde ud af. Jeg har gennem de seneste 12 år via danske og udenlandske hjemmesider undersøgt hvilke kosttilskud, der er de optimale at indtage, og har derefter afprøvet dem på egen krop.
For som jeg ser det, er det ikke nok at spise kalk og D-vitamin, for godt nok er kalk vigtig, og D-vitamin er nødvendig for at kunne optage kalken. Men knoglemassen består af meget andet end kalk, så vi skal tilføre kroppen alt det, som knoglerne består af, og som kan hjælpe med til, at kalken sætter sig der, hvor den skal og ikke bliver i blodbanen.
Desuden har jeg undersøgt hvilken kost, der tilfører os de rigtige næringsstoffer, og hvilke former for motion, der styrker knoglerne bedst.
Vores tanker og følelser har også stor indflydelse på vores krops sundhedstilstand, så dem skal vi også have kigget på og arbejdet med.

Derfor tilbyder jeg nu individuel vejledning og oplysning om de muligheder, der p.t. findes for at kunne opbygge knogler på en naturlig måde. Det kan foregå på min klinik i Aarhus - eller pr. telefon. Se under "kontakt".