Nyheder

I 2018 så et nyt kosttilskud dagens lys i Danmark.

Det hedder "Bone Complex" og er fra firmaet Wild Nutrition.

Det er ikke et kalktilskud - men et knogletilskud, da det indeholder 16 forskellige vitaminer og mineraler, som knoglerne har brug for.

Kapslerne består af bla. calcium, magnesium, bor, silica, D-vitamin, C-vitamin, zink, K-vitamin, etc. 

Og så er det food-grown, dvs. at det er at vokset/dyrket i mad. Vores krop opfatter det derfor som mad - og næringsstofferne bliver nemmere optagelige. 

Derfor behøver kapslerne heller ikke at indeholde så store mængder.

Efterhånden kan man købe dem i de fleste netbutikker, men det billigste sted er som regel hos firmaet, der importerer dem: https://natureteam.dk/produkt/food-grown-bone-complex/ Når man skal betale, så skriv: nutrition, så får man automatisk 20% rabat. Køber man 2 stk., så er fragten gratis.

Men kig dig omkring på de forskellige netbutikker - der er ofte tilbud på dem et eller andet sted.

NYT: I 2023 skiftede produktet navn til: "Bone + Muscle Support". Men indholdet er fuldstændig det samme.

 

Jeg plejer også at anbefale kosttilskuddet "Tricatione", som indeholder agerpadderokke, der sammen med bl.a. C-vitamin er med til at styrke bindevævet inde i knoglerne. Det er bindevævet, der gør knoglerne elastiske.

Der er nu også kommet et flydende silicium på markedet, som jeg også anser for at være et godt produkt til knogleopbygning, da det optages allerede i mundslimhinden.

Det kan i Danmark kun købes her: https://morethanhealth.dk/collections/silica/products/copy-of-silica-silicium-g5-siliplant-1l

Også her er fragten gratis, hvis man bestiller 2 stk.

 

Vi behøver også andre tilskud for at gøre knoglerne stærke igen, men det vil være individuelt, da der er forskellige årsager til, at vi udvikler knogleskørhed. Og det kommer også an på blodprøvesvar, kosten, motionsvaner og evt. andre fysiske problematikker.

 

For en god ordens skyld vil jeg lige pointere, at jeg ikke sælger nogen kosttilskud, jeg har ikke aktier i nogen firmaer, og jeg får ikke procenter af firmaernes salg. Jeg får heller ikke penge for at skrive om dem. Jeg anbefaler dem kun, fordi jeg synes, at det er gode tilskud.